FruitDruiven zijn gezond

Druiven zijn gezond

Druiven zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezond en gunstig voor uw huid en haar! De schil en zaden van de druiven bevatten veel voedingsstoffen en verbindingen die je kunnen helpen bij het bestrijden van huidontsteking, veroudering, acne, huidziektes, littekens, schimmel, roos, en beschadigd haar.

Druiven als natuurlijk verjongingsmiddel

Van de vele antioxidanten in druiven wordt je lichaam vrolijk: fosfor en silicium houden de huid rimpelvrij en laten de haren glanzen als nooit tevoren. Ook je zenuwstel vaart wel bij een trosje druiven. De druif als superfruit. Een echte energiebom: ze leveren ongeveer 700 kcal per kilo, vooral in de vorm van suikers. Ondanks dit hoge energiegehalte, passen druiven perfect in een gezonde voeding. Ook wie op zijn lijn let, mag gerust een handjevol druiven eten. 

Druiven houden je bloeddruk laag

Het zijn de flavanoïden in de druif die je een lage bloeddruk bezorgen. Net die flavanoïden komen voor in alle delen van de druif – huid, vlees, zaad. Tot die conclusie kwam de Universiteit van Michigan na een experiment. Ratten kregen een zoutrijk dieet met druivenpoeder aangereikt. Conclusie? Lagere bloeddruk en minder spierschade.

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

Recent geplaatst

Block title

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
AllEscort